Access Bars® tanfolyam 2015. november 14. Debrecen.

Debi 2015. 11. 14. 1 Debi 2.

 Access Bars® tanfolyam 2015. szeptember 5.
Tenyérben futtatás kép
Access Bars® tanfolyam 2015. augusztus 1.

Augusztus 1. tanfolyam közös kép

Access Bars® tanfolyam 2015. július 4.

2015.07. 04. Miskolc képzés

Access Bars® tanfolyam 2015. június 6.

június 6. képzés kép

 Access Bars® tanfolyam 2015. május 16.

Indulnak a Bars futások Miskolcon!

Szuper kezelők születtek a mai napon!

Az első miskolci képzés

Az Access Consciousness Bars módszeréről kicsit bővebben…

Access Marikával 4.Az Access Bars egy finom, non-invazív, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy Te a testeden keresztül megszabadulhass minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott rossz döntéstől és hiedelemtől. A technika a fejen található 32 ponton alapul, és ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat. Az Access nem mondja semmire, hogy ez a kizárólagos, a jó, de ugyanígy nem mondja semmire, hogy rossz. Egyszerűen csak segít feltenni neked a kérdést: jó ez nekem, amiben vagyok? Ha kérdezünk, akkor nyitunk egy ajtót, ablakot, macskabejárót az univerzumnak, hogy megmutassa, hogy mire vonatkozik a kérdésünk, hogy a válasszal mit tud-tudunk teremteni önmagunknak. Az Access a kérdésben létezik, nem ad választ semmire, de arra bátorít, hogy tedd fel a kérdésedet Te magadnak. Persze, minél precízebben teszed azt, annál „kézzelfoghatóbban” mutatkozik meg a lehetőség, a bejárható út, vagy az, amire a kérdés valójában tudatalatt vonatkozott.

Access Bars MiskolcNéha, időszakonként mások valóságát, létezését éljük  a sajátunk helyett. Mást sem teszünk, mint próbálunk megfelelni mások elvárásainak, vagy bírálunk másokat illetve, hogy ők mit hogyan tesznek. Ez nem vezet jóra, hiszen bezáródhatunk a saját ítéleteink, előítéleteink csapdájába. Valamint, ha mások kívánságainak, fantáziáinak, elvárásainak teszünk eleget, akkor nem a magunk életét éljük és nem lesz túl nagy a mozgásterünk.

  • Vajon milyen lenne leszokni az ítélkezésről, abbahagyni ezeket a „szokásainkat”?
  • Miért rettegünk attól, hogy nem fognak szeretni minket, ha akként cselekszünk, ahogy azt mi látjuk jónak?
  • Miért félünk attól, hogy magányosak leszünk, csak mert a saját életünket éljük, s nem másokét?
  • Miért akarunk mindig valakinek megfelelni?
  • Miért nem hisszük, hogy alapjáraton jól működünk, és miért nem bízunk jobban önmagunkban?

Access MiskolcHa ítélkezünk, a kapcsolataink nagy valószínűség szerint nem lesznek valóságosak. S ha mások elképzeléseinek akarunk megfelelni, akkor mi magunk is csupán káprázat leszünk, s nem a saját valóságunk. Elég csak arra gondolni, hogy közülünk hányan küzdenek még mindig azzal, hogy azt az életet éljék, amit a szüleik „elterveztek” nekik, vagy hányan próbálják még mindig bebizonyítani a szüleiknek (még ha nem is közvetlenül nekik), hogy igenis tehetségesek, jók, szerethetőek. Az Access Bars egy az Access eszközei közül.  32 pontot jelent a fejen (melyek nem akupresszúrás pontok) a kezelés első szakaszában letisztítunk bizonyos területeket, ahol a régi rossz berögződések vannak, míg a második részében újraépítünk egy új, tudatos, egészséges normarendszert. A módszert egyre többen használják, terapeuták, orvosok, sebészek, és pszichiáterek is, kiegészítő kezelésként. Segíthet műtétek, traumák utáni rehabilitációban, energetizáló technikaként. Az amerikai egészségügyi hatóság hivatalos terápiaként regisztrálta az Access Bars-t.

Szalon képA kezelések maximum 1,5 óráig tartanak. Ez igény és szükséglet szerint alakítható. A Bars-ok futtatása nagy energia felvétellel és leadással jár együtt, melynek következtében beindulnak az anyagcsere folyamatok ezért a kezelés befejeztével igény szerint szükség lehet folyadék, illetve valami könnyű nassolni való bevitelére. Ezért javaslom, hozz mindig magaddal folyadékot, és harapni valót. A Bárok futtatását heti rendszerességgel ajánlom, ezek az alkalmak a pozitív változások megérkezésével már másképp is alakulhatnak. Természetesen ez is egyéni igény szerint változik majd, a  konzultációk alakalmával egyeztetjük őket.

Bejelentkezni e-mailben, vagy telefonon lehet:
erikabihari80@gmail.com vagy +3670/944-81-69 elérhetőségeimen.
Naprakész infók, hírek, érdekességek a Fecebook oldalamon: www.facebook.com/accessbarsera