Blog

A párkapcsolatokról…

Szintén saját mintából merítve és kibővítve mindazokkal amiket látok évek óta a párkapcsolatok alakulásáról az emberek életében, az a tapasztalatom és véleményem, hogy a jelenlegi helyzetét megvizsgálva az ember, sokszor megtalálja a mintát a felmenői házasságában, kapcsolatában.

Van, hogy generációkra visszamenőleg ugyan azok a minták ismétlődnek. És nem értjük, mi ez a káosz az életünkben? Miért vagyunk ebben a helyzetben mi is? Állj meg egy pillanatra és nézd meg, hogy éltek a szüleid! Nagyszüleid. A dédik. Vagy a nagybácsiék. És még sorolhatnám, hiszen elég messzire elmehetünk a rokonságban, amikor egy-egy mintát kutatunk, keresünk. Mert ezek bizony okkal voltak a közelünkben. Vagy ezek a minták az okai a jelenlegi helyzetünknek? Nos ebbe még én sem mélyedtem bele igazán. Viszont egyet tudok! Ezek a minták felismerhetőek és törölhetőek.

De a legjobb, hogy felismerni sem kell őket, egyszerűen elég annyi, ha már érzed, hogy valami nem kerek a kapcsolatodban. Ezért szeretem a Bars-t. Mert tudnom sem kell hol van a bibi, törlődik. Vagy sok esetben az is bebizonyosodik, hogy még jobb is lehet, mint amit eddig megtapasztaltam.

Itt is a választás lehetőségén van a hangsúly! És nincs más teendőd, csak tedd fel a kérdésed! Mi egyéb lehetséges azon kívül, mint amit eddig megtapasztaltam? Mi az én saját nézőpontom egy párkapcsolatról?

Ami még érdekelhet: