Egészség

Access Bars

Az első Bars futtatás alkalmával, amit én kaptam, egy eddig mással össze nem hasonlítható érzéssel találkoztam. A mesterem elmondta, hogy érezhető lesz néhányunknál egy aktív energiaáramlás érzése a fejben, de álmomban sem gondoltam volna, hogy nálam ez ilyen erősen jelentkezni is fog. Már akkor tudtam, hogy nem mindennapi az élmény, amiben részesülök és dolgom van ezzel a módszerrel. Egyszerre tol közel a földhöz és emel fel nagyon magasra. Egyszerre lettem izgatott az élménytől és közben csodálatos béke telepedett a lelkemre. Ez a kettősség tett akkor, s tesz mindennap mégis igazán kiegyensúlyozottá, hiszen a világban minden kétpólusú. Hogy miért és hogyan történt ez így? Akkor és ott ez nem érdekelt, csak élveztem az érzést és benne akartam lenni még nagyon sokáig.

Access Marikával 2.Az első kezeléseim adásakor egy újabb csodálatos érzéssel szembesültem. Varázslatos tapasztalás volt megérezni egy másik ember energiáinak futását, megint csak egy semmivel sem összehasonlítható élmény. Hallani, amikor a kezelést kapók fellélegeznek, mert valami nehéz súlytól szabadult meg éppen a lelkük, amikor érzem a szívük egyenletes és nyugodt lüktetését az egész testükön át, amikor hirtelen jólesően felsóhajtanak, mert olyan kellemes érzés fut végig a testükön, amikor úgy merülnek mély álomba akár hosszú percekre, mint egy újszülött gyermek, aki csak édesanyja karjában érzi biztonságban magát. Mert akkor és ott, átadja magát mindenki ennek az érzésnek feltétel nélkül. Én pedig csak csendben mosolygok, mert már tudom, hogy elkezdődött valami csodálatos, valami új, ami eddig rájuk várt…

Levike AccessA legszebb dolog az, hogy változást idézek elő az emberek életében úgy, hogy semmi rosszat nem tehetek velük, csakis jót. Hiszen ez a módszer nagyon biztonságos. Nincs bennem félelem, hogy rossz irányba mozdítom őket, hiszen ezt mindenki maga indítja el és abba az irányba, ami neki a legjobb, leghatékonyabb, legkellemesebb. Én csak egy híd vagyok az emberek számára, s megmutatom nekik az utat, hogy ezen a hídon átkelve egy szebb és élhetőbb életet teremthessenek meg önmaguk számára. Segítő munkám mindazoknak szól, akik kérik és hajlandóak megismerkedni egy izgalmas, új, számunkra is még felfedezésre váró tudatos, egészséges világgal. A Bárok futtatását heti rendszerességgel ajánlom, ezek az alkalmak a pozitív változások megérkezésével már másképp is alakulhatnak. Természetesen ez is egyéni igény szerint változik majd, a  konzultációk alakalmával egyeztetjük őket.

Bejelentkezni e-mailben, vagy telefonon lehet:
erikabihari80@gmail.com vagy +3670/944-81-69 elérhetőségeimen.
Naprakész infók, hírek, érdekességek a Fecebook oldalamon: www.facebook.com/accessbarsera

Ami még érdekelhet: